logo zwart

Tuin-, bosbouw- en grasmachines

Machines voor tuin- en bosbouw

Om tuinen en bossen te bewerken, komen onze aangepaste machines goed van pas. Die zijn nieuw en tweedehands te verkrijgen of voor een (halve) dag te huur. Net als bij onze tractoren en andere landbouwmachines verdelen we heel wat merken. Hieronder zetten we ze voor u op een rij:

Klepelmaaiers

Maschio

Armklepelmaaiers

Maschio

Gazonmaaiers

Maschio

Grondboren

Devos Agri

Compacte borstelmachines

Frickelo

Standaardborstelmachines

Frickelo

Hoogkipbakken

Frickelo

Schepbakken

Frickelo

Houthakselaars

Devos Agri

Houtklievers

Devos Agri

Knikladers

Manitou

Wielladers

JCB

Compacte trekkers

Massey Ferguson
Kubota

Wanneer uw huidige tuin- of bosbouwmachine beschadigd zou zijn, staat onze hersteldienst voor u klaar.

Gras- en zitmaaiers
met diverse vermogens

Bovenop onze tuin- en bosbouwmachines verkopen we gras– en zitmaaiers met diverse vermogens. De lichtere modellen zijn ideaal om een tuin mee te onderhouden. De krachtigere grasmaaiers zijn dan weer perfect inzetbaar op grote plantsoenen, in parken en op golfterreinen.

Ongeacht het vermogen kan u voor een diesel– of een benzinemotor opteren. We zweren bij de merken Castelgarden en Kubota door hun effici├źntie en feilloze afwerking. Van Kubota hebben we deze maaier te koop:

Kubota Zero-Turnmaaier Z122R

In het gamma van Castelgarden zitten zoal gras-, zit– en frontmaaiers waarmee u grote terreinen moeiteloos kan bewerken. Bij hoge grassen kunnen de messen zijwaarts uitgeworpen worden. De mulchfunctie voor natuurlijke bemesting zit standaard bij elk voertuig inbegrepen.

Stuur ons gerust een bericht als u meer inlichtingen over onze grasmaaiers wil verkrijgen of uw eigen grasmaaier voor een herstelling of een onderhoud wil binnenbrengen.

ced
N N N I X

Een tuin-, bosbouw- of grasmachine bij ons kopen?

Maak vandaag nog een afspraak!