logo zwart

Over ons

Het verhaal achter ons familiebedrijf

Familiebedrijf Gemori bv werd in 1993 opgericht door Antoon Geysens en zijn vrouw Monique. Enkele jaren later, in 2000, stapte zoon Ringo mee in de zaak. De afkorting Gemori staat dan ook niet verwonderlijk voor Geysens, Monique en Ringo.

In 2016 voegde Mieke zich bij ons team om de administratie op zich te nemen. Zij fungeert als luisterend oor in ons bedrijf en trakteert ons geregeld op een lekkere zoetigheid.

MF man in hart & nieren Andy, automatiseert ons magazijn en beheert alle wisselstukken. Dankzij hem zijn er nooit lange wachttijden en kunnen zowel onze technici als klanten er meteen mee aan de slag. Sta je onder spanning of is de weerstand te groot, bij hem moet je zijn. Met de nodige dosis humor houdt hij er trouwens steeds de sfeer in.

Onze technici in de kijker

Onze drie bekwame technici Pieter, Dries & Quinten willen we ook even in de kijker zetten. Zij herstellen alle tractoren en machines volgens het boekje en bieden een onberispelijke klantenservice.

Pieter, ten eerste, is een echte ancien (12 jaar al!) binnen onze onderneming en een crack in z’n vak. Hij spoort zowel mechanische, elektrische als computergerelateerde fouten razendsnel op. Hij is er altijd als de kippen bij. Doorzettingsvermogen en inzicht zijn z’n grote troeven.

Dries startte dan weer in 2022 bij ons en is intussen al goed ingeburgerd. Met de hulp van zijn collega’s zal hij tot een volwaardige technicus uitgroeien. Gedrevenheid & doorzetting zijn hem niet vreemd. Betrouwbare technici vinden, is vandaag de dag geen evidentie meer.

Tot slot kwam Quinten in 2023 onze gelederen versterken. Op deeltijdse basis krijgt hij de kneepjes van het vak onder de knie. Hij is een echt manusje-van-alles met een groot technisch inzicht.

Hart voor de landbouw

Ons hart voor de landbouw is elke dag opnieuw onze grootste drijfveer. Onder het waakzame oog van onze pater familias Antoon, die zelf nog altijd in ons bedrijf meedraait, zetten we ons dag na dag in voor land- & tuinbouwers die op zoek zijn naar hoogwaardige machines. Laat zeker van u horen als u vragen over ons aanbod heeft of meer over onze bedrijfsgeschiedenis te weten wil komen.

Meer weten over ons verhaal?

Contacteer ons voor meer informatie!